نگرانی های مربوط به استفاده از هیدرازین، منجر به انتخاب ماده جایگزینی برای آن گردید. کربوهیدرازید، به عنوان ماده جایگزین هیدرازین، میتواند در تمام انواع بویلرها مورد استفاده قرار گیرد. اگرچه که خود کربوهیدرازید فرار نیست، با اینوجود، تمامی مواد حاصل از تخریب، هیدرولیز و محصولات واکنش آن فرار هستند؛ بنابراین، کربوهیدرازید اغلب به عنوان ماده کاملا فرار در نظر گرفته میشود. واکنش اکسیژن با کربوهیدرازید مشابه واکنش آن با هیدرازین و کمی پیچیده تر از آن است. استفاده از کربوهیدرازید منجربه انجام واکنش های حد واسط زیادی گردیده که به این ترتیب واکنش پذیری محصول افزایش یافته و پسیواسیون فلز بهبود می یابد. در دماهای پایینتر از 275 فارنهایت، کربوهیدرازید مستقیما با اکسیژن وارد واکنش میشود. این موضوع، کربوهیدرازید را به یک اکسیژن زدای مفید و پسیوکننده فلز برای سیستم آب ورودی تبدیل میکند.
DEHA مادهای اکسیزن زدا و در عین حال پسیو کننده فلز است و از آنجایی که نوعی آمین است، به عنوان ماده خنثی کننده نیز عمل میکند. (نوترالایزینگ). پس در سیستم هایی که DEHA مورد استفاده قرار میگیرد، سرعت تزریق آمین خنثی کننده کاهش مییابد. واکنش DEHA با اکسیزن محلول پیچیده بوده و ظاهرا حد واسط هایی تشکیل می دهد که در دماهای بالاتر به میزان بیشتری اکسید میشوند. سرعت واکنش به pH، دما و به نسبت DEHA به اکسیژن محلول بستگی دارد.
سدیم سولفیت اکسیژن زدایی است که به راحتی کنترل شده و مستقیما با اکسیژن حل شده واکنش میدهد. سرعت واکنش سدیم سولفیت کاتالیزشده و سدیم سولفیت معمولی با افزایش دما افزایش مییابد. حتی در دیارتورهای عمومی با دمای خروجی 210 تا 250 درجه فارنهایت، به دلیل زمان بسیار کمی که آب ورودی بویلر با ماده اکسیژن زدا در واکنش است، سولفیت کاتالیز شده به نوع کاتالیز نشده آن ترجیح داده میشود.
شرکت دانش بنیان حفاظت خوردگی و رسوب پارس ایرانیان با سابقه چندین ساله در زمینه تولید مواد شیمیایی مورد استفاده در صنعت حفاری و خطوط انتقال و بهره برداری نفت و سیال آب و … با افتخار فعالیت مینماید.
این وب سایت متعلق به حفاظت خوردگی و رسوب پارس ایرانیان می باشد و تمام حقوق آن محفوظ می باشد.
تماس با ما